MILLORA CONTINUA

"Si fem el que sempre hem fet, obtindrem el mateix resultat de sempre. Si volem millorar, haurem de canviar algunes coses." Albert Einstein

dilluns, 9 d’agost del 2010

EMBRUNMAN

A 6 DIES DE LA SORTIDA

Ja està la feina (volum d'entrenament) feta, i només queda el viatge als Alps Francesos, per començar a sentir i viure altre cop (per segona vegada, i esperem que no sigui l'última) l'experiència d'un Ironman (encara que no porti el copyright).

Embrunman no és més que la cirereta al pastís de Nice (aquell 27 de Juny 2010, que sempre tindré en la memòria).

No va ser fins després de Nice, que em vaig plantejar fer l'Embrunman. Els grans dubtes i incerteses previs a Nice s'han esvaït, però en sorgeixen de nous:
- serà suficient el volum acumulat previ a Nice? Els darrers 2 mesos, he fet molt poc volum
- serà suficient el 39*27 per pujar les rampes que m'esperen? He aconseguit informació detallada del Col D'Izoard, però de la resta, ni rastre.
- em castigaran en excés el 5.000 metres de desnivell positiu de cara a la marato?
- m'afectarà el fet de no tenir temps per aclimatar-me?

És igual, l'objectiu sempre és el mateix: sortir a disfrutar, i no fer patir l'Olga, cosa que serà difícil, ja que no sabrà res de mi fins que acabi (perquè espero acabar).
El fet de decidir-me a última hora, ens ha impedit trobar allotjament prop de la sortida, i al final hem prioritzat la setmana de vacances alpina a la mateixa competició.

1 comentari:

  1. Qui diria q fa quatre dies n'has fet 40!!! Olé olé! Vull dir Alle Alex!!!
    Quina sort tens del recolzament d la familia!!!
    L'any vinent on t'hem d venir a esperar?

    ResponElimina