MILLORA CONTINUA

"Si fem el que sempre hem fet, obtindrem el mateix resultat de sempre. Si volem millorar, haurem de canviar algunes coses." Albert Einstein

dimecres, 3 de novembre del 2010

MOLTES GRÀCIES COMPANYS!

Fa uns dies vaig rebre un correu electrònic d'un dels membres de la Junta de la secció de triatló del CN Terrassa, informant-me que havia estat elegit per rebre el "premi" al "mèrit esportiu" de la secció de l'any 2010, juntament amb la Comissió Organitzadora de la I Duatlo de Muntanya (i a la que li espera una llarga vida - vistos els èxits del primer any).

En el meu cas, les raons del reconeixement vénen pel fet d'haver realitzat 2 IM en una mateixa temporada, i és per això que m'agradaria "compartir" aquest reconeixement amb la resta de companys (19, que aviat està dit) que aquest any també han competit en la distància:
- Ironcat (2): Jordi Maiques i Jose M. Rio
- Lanzarote (6): Manel Casoni, Jordi Pardina, Sergi Mendoza, Àlex Pérez, Xavi Aznal i Cristina Bombardó
- Nice (11): Ismael Ayestarán, Xavi Aloy, Jordi Hurtado, Àlex Frías, Sergio Lozano, Dani Charles, Xavi Bigordà, Carlos Restoy, Jordi Fabra, Lluís Torres i Sergi Domeño

Després de la temporada tan intensa que hem finalitzat, penso que el mèrit no és participar en 2 IM en una mateixa temporada, sino realitzar l'entrenament per competir en un IM. I això ha estat similar pels 20 membres de la secció que ho hem fet (tots finishers! - per tant algun mèrit hauria de tenir el responsable tècnic / entrenador de la secció: Jordi Elías). Sincerament, el fet d'encadenar 2 IM en poc menys de 2 mesos, no és pas més exigent que preparar-se per un (sobretot al nostre nivell 100% amateur).

En el email de referència, la Junta esperava que em fés la mateixa il.lusió que a ells. Segurament me'n fa més a mi, ja que no hi ha millor reconeixement que els dels propis companys (molts dels membres de la Junta també han esdevingut finishers aquest any).

Si el futur professional, i la salut m'acompanya, espero poder seguir compartint amb tots vosaltres moltes més experiències en la llarga distància.

Aprofito l'avinantesa per recalcar que, per sobre de tot això, el major reconeixement (segurament en la categoria de "social") seria per la mateixa secció i els prop de 80 membres que la formem, per l'excel.lent ambient que es respira, i que genera aquestes grans expedicions.

2 comentaris: